Login       
Nombre de visites:
821169
(Des de 2/11/04)
BYOSTAR Energy Drink


Molta gent es pregunta quin es el secret dels atletes de Vilamarxant. La seua progressió sense precedents està envoltada d’un cúmul d’hipòtesi, sospites i conjetures, totes elles errònies, sense que s’haja pogut arribar al descobriment del secret del seu formidable rendiment. A la web oficial del club, però, us desvetllem l’enigma al que els mons de la ciència i l’atletisme no han estat encara capaços de trobar una resposta satisfactòria.
La nostra millor arma per a despuntar en la pràctica de l’atletisme no és cap altra que ByoStar tm, la beguda isotònica, energètica, hipoalergènica, estimulanti revitalitzadora creada pels Laboratoris Satan tm) i indicada per a millorar l’eficàcia en l’exercici de tota classe d’activitats físiques, fonamentalment la pràctica deportiva. El seu secret és la combinació de distintos compostos minerals, vitamínics i proteínics en una fórmula patentada, que augmenta a la màxima expressió el rendiment del cos humà i del regne animal en general (ha donat també extraordinaris resultats en llebres i conills).
Les propietats i qualitats beneficioses de ByoStartm venen avalades per proves clarament concloents:

  • L’experiència, dedicació i professionalitat dels atletes del Club d’Atletisme Vilamarxant. Els resultats estan a la vista: carrera rere carrera els seus corredors sembren el pànic entre els rivals i al seu pas el públic queda meravellat per la seua entrega.
  • El prestigi i la visió pionera dels laboratis Satantm en el camp de l’alimentació especialitzada. Satan Labstm és una de les empreses punteres del sector i el seu volum de negoci s’esten any rere any tant econòmica com geogràficament.
  • Els resultats irrefutables que nombrosos estudis científics han vessat sobre les virtuts d’aquest producte d’alta tecnologia i que no venen a dir-nos cap altra cosa que la experiència de camp no ens haja proporcionat ja.

Byostar auna components tant naturals com sintètics, per unir en una mateix producte, les propietats de la natura amb els més potents avanços científics. La base de ByoStartm és l’aigua dels barrancs de Vilamarxant, generosa en minerals d’origen animal i vegetal, enriquida amb vitamines com la B5 (Por el ... ejem, ejem. Millor calle), supervitamines i megavitamines de l’hiperespai. El seu sabor a frutes cítriques s’obté d’extractes de taronges i llimes de producció nacional que asseguren un agradable sabor i garanteixen una qualitat superior. També conté, en xicotetes dosi, substàncies afrodisíaques (calfaburres, vamos) per augmentar l’excitació de l’atleta en el moment de l’esforç, siga aquest de la mena que siga. Perque el consum de Byostar no es restringeix als atletes d’èlit, sino que també és recomanable per al home del carrer que, com tots nosaltres, necesita en la seua vida diària d’una font extra d’energia per suportar les exigències de la vida moderna.
Per a la total comoditat dels consumidors, ByoStartm es presenta en diversos formats, adaptats a les diferents situacions en que els usuaris del producte, prèvia enquesta, han declarat consumir ByoStartm:

  • ByoStartmen llanda. Per portar-lo en qualsevol lloc i per a qualsevol ocasió: en màquines expenedores, en els bars i discoteques per mesclar amb ginebra (el famós Byogin), etc.
  • ByoStartm en botella, amb diferents capacitats, segons el propòsit: mig, un i dos litres.
  • ByoStartm en garrafa, per als que no en tenen mai prou.
  • ByoStartm tamany industrial. Directament en contenidors tipus majorista.
  • ByoStartm gran reserva. Byostar de criança envellit en barrils de roure provinent de les millors collites. Recomanable la del 95 (Por el c... Uf! Quasi se m’escapa).

Tot i això, que no és moco de pavo, Satan Labs no té prou amb nodrir els seus atletes i per això, amb els mateixos propòsits que inspiraren l’elaboració de ByoStartm, ha creat una línia de productes d’alta qualitat per a completar una preparació òptima. Entra en la botiga de ByoStartm i comprova la qualitat dels nostres productes a més de trobar avantatges en la seua compra i moltes més sorpreses.
Allí podràs trobar, d’una banda, productes que completen l’acció de Byostar i, de l’altra, complements esportius i de moda basats en l’imatge enèrgica i innovadora que proposa ByoStartm

LA BEGUDA DEL FUTUR, JA!!

AlMonOl - Club d'Atletsime Vilamarxant